100 Dagen Werkplezier: 
werkgeluk voor elke medewerker

Merk je dat mensen slecht slapen, last hebben van hoofdpijn en stress ervaren? Wil je dat je medewerkers elke dag met plezier aan het werk gaan? Bied hun 100 Dagen Werkplezier aan. Dit online programma stuurt deelnemers elke ochtend een mail om de dag goed te beginnen. Tot de rand gevuld met tips, trucs, kennis of oefeningen die gericht zijn op werkplezier. 

WAAROM 100 DAGEN?

Het programma duurt 100 dagen omdat de wetenschap heeft aangetoond dat je 100 dagen nodig hebt om je neurologische paden te veranderen en blijvend ander gedrag te vertonen. Afgezien van al die geleerdheid is het gewoon zo leuk, dat je niet eens eerder wilt stoppen. Hoe tof is het om elke werkdag met een lach te beginnen?

ERVARINGEN UITWISSELEN OP FACEBOOK

Bij 100 Dagen Werkplezier hoort een besloten Facebook community. Alléén toegankelijk voor deelnemers. Die kunnen er met elkaar sparren, ervaringen uitwisselen en bijvoorbeeld de oefening van de dag doornemen. 

WERKPLEZIER WERKT AANSTEKELIJK

100 Dagen Werkplezier is een praktisch, nuchter programma. Behalve een dagelijkse dosis plezier ontdek je tijdens de cursus hoe die fun voor je werkt en hoe je die met anderen kunt delen. Hoe relaxter jij wordt, hoe enthousiaster je omgeving. 

Kerstpakket? Hart onder de riem?
Geef 100 Dagen Werkplezier!

Nadat we maandenlang thuis hebben gezeten, moeten we leren om op een andere manier met elkaar om te gaan. 
Is bij jouw bedrijf de ontwikkeling van personeel ook een beetje achtergebleven? En herken je de stress die je medewerkers hebben gehad? Dan is dit je kans. Jij kunt hun allemaal 100 Dagen Werkplezier geven. Dus zoek je een kerstpakket? Of wil je je mensen een positief shot geven? Ga dan voor maximaal werkplezier. Hoe gaaf is dat!

Wat leveren de diverse cursussen op?

Voor medewerkers

Voor de werkgever

Voor klanten

EffectiviTIJD

Voor mensen die last hebben van stress, hoofdpijn en een slechte nachtrust. Zij hebben vaak baat bij timemanagement. Met behulp van EffectiviTIJD ontdekken ze, hoe ze die beleving kunnen veranderen. Ze beseffen dat werkdruk een persoonlijke beleving van tijd is. Ze leren bewuster en effectiever met hun tijd om te gaan. Daardoor krijgen ze rust in hun hoofd. Ze worden relaxter. Ze krijgen meer tijd, structuur en kunnen beter plannen. Als HR-manager of directeur voorkom je verzuim met deze module. Je helpt je team zelfstandig te werken aan vitaliteit.

EffectiviTIJD is een cursus die 30 dagen duurt. Deelnemers krijgen gedurende de cursusperiode elke dag een e-mail met informatie, tips, oefeningen en inzichten waarmee ze direct aan de slag kunnen. Ook hebben ze toegang tot de Facebook-community, waar ze andere deelnemers kunnen ontmoeten en nog meer tips en informatie kunnen ophalen.
Hoewel de inhoud van deze module grotendeels terugkomt in het totaalprogramma 100 Dagen Werkplezier, kunnen er kleine verschillen zijn en kunnen in deze module extra tips en oefeningen voorkomen.

Moeiteloos communiceren

Voor communicatie zijn minstens twee partijen nodig. Als HR-professional, directeur of manager wil je dat medewerkers zich proactief opstellen. Waarom pakken ze het werk niet zelf op? En waarom spreken ze elkaar er niet op aan dat er werk blijft liggen? Waarom komen ze bij de manager over elkaar klagen en voeren ze dat gesprek niet onderling? Aan de andere kant blijken teamleden zich vaak niet gehoord te voelen. Waarom ziet de manager niet dat wij die taak kunnen oppakken? Waarom helpt hij of zij ons niet met die collega die de kantjes er vanaf loopt?
Moeiteloos communiceren is voor iedereen. Want alle partijen kunnen leren om effectiever te communiceren. Behalve opluchting brengt deze module duidelijkheid, effectiviteit en kracht. En een gezonde aanspreekcultuur.

Ook Moeiteloos communiceren is een cursus die 30 dagen duurt. Deelnemers krijgen gedurende de cursusperiode elke dag een e-mail met informatie, tips, oefeningen en inzichten waarmee ze direct aan de slag kunnen. Ook hebben ze toegang tot de Facebook-community, waar ze andere deelnemers kunnen ontmoeten en nog meer tips en informatie kunnen ophalen.
Hoewel de inhoud van deze module grotendeels terugkomt in het totaalprogramma 100 Dagen Werkplezier, kunnen er kleine verschillen zijn en kunnen in deze module extra tips en oefeningen voorkomen.

Ik weet wat ik wil

“Ik weet niet wat ik wil” is een van de meest gezochte kreten in Google. Wist je dat? Er zijn talloze mensen die vastlopen in hun werk en geen idee hebben wat ze willen. De kreet komt zelfs in allerlei varianten voor: ik weet niet wat ik wil met mijn leven, 30 jaar en weet niet wat ik wil, ik weet niet waar ik heen wil met mijn werk…
Misschien heeft dat te maken met de tijd en welvaart waarin we leven. Hoe dan ook, veel mensen weten niet wat ze willen. En dat frustreert enorm.
Je kunt voor medewerkers die zo in de knoop zitten, natuurlijk een loopbaancoach inschakelen. Je kunt ook beginnen met deze module. Dat scheelt niet alleen een hoop geld, het geeft de medewerkers ook een gevoel van zelfstandigheid en trots. Want ze doen het helemaal zelf en kunnen altijd na afloop van de cursus nog om een gesprek vragen. 

“Ik weet wat ik wil” is, net als EffectiviTIJD, een cursus die 30 dagen duurt. Deelnemers krijgen gedurende de cursusperiode elke dag een e-mail met informatie, tips, oefeningen en inzichten waarmee ze direct aan de slag kunnen. Ook hebben ze toegang tot de Facebook-community, waar ze andere deelnemers kunnen ontmoeten en nog meer tips en informatie kunnen ophalen.
Hoewel de inhoud van deze module grotendeels terugkomt in het totaalprogramma 100 Dagen Werkplezier, kunnen er kleine verschillen zijn en kunnen in deze module extra tips en oefeningen voorkomen.